N.Y.T. Nyt on aika hakea kesätyöpaikkaa kesälle 2023!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://kitusenkievari.fi/n-y-t-nyt-on-aika-hakea-kesatyopaikkaa-kesalle-2023/

TALVIRIEHA la 4.3.2023

Järjestämme Kitusen Kievarilla TALVIRIEHAN lauantaina 4.3.2023! Toivotaan, että maisemat ovat lumiset ja kenties jopa aurinko pilkistäisi pilvien lomasta. Tervetuloa!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://kitusenkievari.fi/talvirieha-la-4-3-2023/

Jouluruokien tilausohjeistus

Joulu lähestyy ja taas saa syödä masut täyteen herkkuja ja nauttia joulun taiasta! Tänä vuonna meiltä saa tilattua meillä valmistettuja joulun herkkuja omaan joulupöytään, helpottamaan sitä omaa joulun ”työsarkaa”. Oheisissa kuvissa näkyy niin tilattavat ruuat sekä ohjeet tilauksen tekoon. Tilauslomakkeita saa noudettua myös meiltä Kitusen Kievarin kassalta. Tilauksen voit toimittaa meille jo nyt.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://kitusenkievari.fi/jouluruokien-tilausohjeistus/

Jouluruokien tilaukset Kitusen Kievarin keittiöltä

Joulu lähestyy ja taas saa syödä masut täyteen herkkuja ja nauttia joulun taiasta! Tänä vuonna meiltä saa tilattua meillä valmistettuja joulun herkkuja omaan joulupöytään, helpottamaan sitä omaa joulun ”työsarkaa”. Oheisissa kuvissa näkyy niin tilattavat ruuat sekä ohjeet tilauksen tekoon. Tilauslomakkeita saa noudettua myös meiltä Kitusen Kievarin kassalta. Tilauksen voit toimittaa meille jo nyt.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://kitusenkievari.fi/jouluruokien-tilaukset-kitusen-kievarin-keittiolta/

Kitusen Kievarin joululounas to 8.- pe 9.12.

Kitusen Kievarin maittava ja perinteinen joululounas katetaan jälleen tänäkin vuonna. Joululounaalle pääset herkuttelemaan sekä torstaina 8.12. että perjantaina 9.12. Tervetuloa aloittamaan joulun  herkuttelut meillä!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://kitusenkievari.fi/kitusen-kievarin-joululounas-to-8-pe-9-12/

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram